1. לחמם תנור ל- 180 מעלות.
2. להקציף את הביצים ביחד עם 3/4 כוס הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
3. להנמיך את המיקסר ולהוסיף לאט את השמן.
4. להוסיף לסירוגין את הקמח + אבקת האפייה, ואת הדבש והמים.
5. להקציף רק עד לקבלת תערובת אחידה.
6. לשמן תבנית מרובעת (חד פעמית או רגילה) ולשפוך לתוכה את התערובת.
7. לאפות כחצי שעה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
8. להכניס את חצי כוס הסוכר לסיר ולהניח על אש בינונית-גבוהה.
9. כשהסוכר נמס להוסיף בזהירות את השמנת מתוקה, ולערבב עד לקבלת קרם חלק במרקם טופי.
10. לשפוך את הקרם החם על העוגה שהתקררה בינתיים. לא צריך לחכות שיתקרר - אפשר להגיש מיד.
11. בתיאבון