דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 43 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קאפקייקס שוקולד פשוטים וטעימים
קאפקייקס עשירים בשוקולד
  • 1 מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.
  • 2 מקרימים את החמאה בקערה גדולה עד שהיא חלקה לגמרי. מוסיפים בהדרגתיות סוכר ומקרימים עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
  • 3 שוברים לקערה קטנה את חלמון הביצה ואת שתי הביצים השלמות. מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבול של תערובת הסוכר והחמאה, בזו אחר זו. מקציפים את התערובת (בעזרת מטרפה, בלון הקצפה במיקסר או מיקסר ידני) כ- 3 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
  • 4 מפסיקים להקציף ומוסיפים לבלילה 1/2 כוס קמח ו- 1/2 כוס רוויון. מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות עם יתרת הקמח והרוויון.
  • 5 מוסיפים קורט מלח ותמצית וניל. מנפים לתוך קערת הבלילה את הקקאו ומערבבים כחצי דקה, עד שהקקאו נבלע בתערובת (ראו הערה לגבי הקקאו במידע הנוסף).
  • 6 מחלקים את הבלילה בין 24 שקעים - ממלאים בלילה עד 3/4 מגובה השקעים.
  • 7 אופים כ- 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא יבש או עם מעט פירורים לחים.
  • 8 הרי לכם קאפקייקס שוקולד טעימים - תתענגו חיוך

יש להקפיד על שימוש בקקאו שצבעו חום כהה - הצבע מראה על איכות הקקאו. ההבדל בין מאפינס לקאפקייקס הוא המרקם - קאפקייקס הוא רך יות. מאפינס יותר דומה למעין לחם מתוק, בעוד שקאפקייקס הן עוגות קטנות ורכות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 20.8% 11.4% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב