דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (כ- 10 פרוסות חציל מטוגנות)

  • החצילים
  • חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
    פרוס לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
  • הציפוי
  • קמח לבן - כוס (155 גרם)
  • כמון - כפית גדושה (5 גרם)
  • ביצה - 2 Medium
    טרופות
  • מלח - קורט
  • מים - כף (10 מ"ל)
  • פירורי לחם - כוס (92 גרם)
  • לטיגון
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    כמות מוערכת שנספגת

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חציל בתחפושת שניצל
מומלץ לספוג היטב את השמן לאחר הטיגון.
  • 1 בצלחת שטוחה לערבב את הקמח עם הכמון, בצלחת עמוקה לטרוף את הביצים עם המלח והמים, ובצלחת שטוחה נוספת לפזר את פירורי הלחם.
  • 2 לחמם היטב את השמן במחבת.
  • 3 לטבול את פרוסות החציל בקמח, בביצים הטרופות ובפירורי הלחם (לפי הסדר).
  • 4 לטגן את החצילים עד להשחמה משני הצדדים ולהוציא לספיגה בנייר סופג. מתקבל שניצל חציל מושלם שאתם חייבים לנסות!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בפירורי לחם בטעם סיציליאני.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן לפי הצורך. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 21.1% 13.3% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב