דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפשירים את השעועית לפי ההוראות, או מכינים שעועית יבשה:
  • משרים ל- 24 שעות, מחליפים את המים מדי פעם, מכינים את השעועית במים נקיים עד התרככות (בערך שלוש שעות), ומקררים.
  • 2 שוטפים וקוצצים גס את העגבניות, עלי התרד ופטריות השמפיניון הטריות.
  • 3 מערבבים עם הרוטב ומוסיפים שמן זית.
  • 4 מגישים קר.
  • 5 בתיאבון חיוך

סלט יפה ומשביע, יכול לשמש גם בתור ארוחת צהריים קלה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 14.5% 20.3% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב