דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מפשירים את השעועית לפי ההוראות, או מכינים שעועית יבשה:
  • משרים ל- 24 שעות, מחליפים את המים מדי פעם, מכינים את השעועית במים נקיים עד התרככות (בערך שלוש שעות), ומקררים.
  • 2 שוטפים וקוצצים גס את העגבניות, עלי התרד ופטריות השמפיניון הטריות.
  • 3 מערבבים עם הרוטב ומוסיפים שמן זית.
  • 4 מגישים קר.
  • 5 בתיאבון חיוך

סלט יפה ומשביע, יכול לשמש גם בתור ארוחת צהריים קלה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליבי אופנהיימר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)99124
חלבונים (גרם)4.99 6.24
פחמימות (גרם)1316
מתוכן סוכרים (גרם)1.1 1.37
שומנים (גרם)3.55 4.44
מתוכם שומן רווי (גרם)0.51 0.64
נתרן (מ"ג)59.4474.3
סיבים תזונתיים (גרם)3.23 4.03
מים (גרם)53.4766.84
ליקופן (מ"ג)0.640.8
ויטמין A (מק"ג)61.3676.7
ויטמין B (מ"ג)1.331.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.831.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.280.35
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.0835.1
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.01
ויטמין C (מ"ג)8.8711.09
ויטמין D (מק"ג)0.080.09
ויטמין E (מ"ג)0.360.46
ויטמין K (מק"ג)54.2967.86
סידן (מ"ג)17.3321.66
ברזל (מ"ג)0.450.56
מגנזיום (מ"ג)13.1116.39
זרחן (מ"ג)25.9432.43
אבץ (מ"ג)0.190.24
אשלגן (מ"ג)178.9223.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.1% 14.5% 20.3% 52.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.