דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת כרובית
פשטידת כרובית מושלמת כמנה ראשונה
  • 1 לפרק את הכרוביות לפרחים קטנים (לא קטנים מדי).
  • 2 להרתיח את הכרוביות במים עם השמן, המלח והפלפל הלבן. לסנן.
  • 3 בקערה גדולה לטרוף את הביצים, להוסיף את השמנת החמוצה, השמנת המתוקה וגבינת השמנת, ולערבב.
  • 4 להוסיף את הכרוביות לקערה ולערבב.
  • 5 לשמן תבנית, לצקת את העיסה מעל ולפזר את הגבינה הצהובה.
  • 6 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות ולאפות כשעה או עד להזהבה.
  • 7 להגיש חם - מתקבלת פשטידת כרובית קלה וטעימה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית סיליקון/קפיצית עגולה מס` 26.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.9% 38.8% 24.9% 24.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.79 (1.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב