פשטידת כרובית מושלמת כמנה ראשונה
1. לפרק את הכרוביות לפרחים קטנים (לא קטנים מדי).
2. להרתיח את הכרוביות במים עם השמן, המלח והפלפל הלבן. לסנן.
3. בקערה גדולה לטרוף את הביצים, להוסיף את השמנת החמוצה, השמנת המתוקה וגבינת השמנת, ולערבב.
4. להוסיף את הכרוביות לקערה ולערבב.
5. לשמן תבנית, לצקת את העיסה מעל ולפזר את הגבינה הצהובה.
6. לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות ולאפות כשעה או עד להזהבה.
7. להגיש חם - מתקבלת פשטידת כרובית קלה וטעימה.
8. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.