דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת דובדבנים פרווה
עוגת דובדבנים לקינוח פרווה
  • 1 מערבבים בקערה אחת את הקמח והסוכר החום, ובקערה שנייה את הביצים, השמן, מיץ התפוזים ותמצית הוניל. מאחדים את התערובות: מעבירים את היבשים לרטובים, כל פעם כמות קטנה, ומערבבים (אפשר אפילו במטרפה ידנית) עד לקבלת בלילה אחידה וללא גושים.
  • 2 מוסיפים את הדובדבנים פנימה ומערבבים.
  • 3 מעבירים את הבלילה לתבנית קפיצית מס` 24 משומנת, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 35-40 דקות, או עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
  • 4 מצננים ומגישים עוגת דובדבנים פרווה טעימה וקלה להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפדר אבקת סוכר מעל.

ציוד נדרש: תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 25.5% 9.3% 64.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב