דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות דג)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה דג בקלה בציפוי זעתר
בקלה מצופה מטוגן
  • 1 בצלחת עמוקה שמים את כל מרכיבי הציפוי (חוץ מפירורי הלחם והזעתר), ובצלחת נוספת שמים את פירורי הלחם והזעתר.
  • 2 מחממים מחבת ומוסיפים את השמן, בינתיים מצפים את הדגים (יוצא כ- 10 מנות דג) קודם בתערובת הביצה ואח"כ בפירורי לחם.
  • 3 רק כשהשמן חם מוסיפים את הדגים (לאחר טבילה בציפוי) למחבת על אש בינונית ומכסים.
  • 4 מטגנים למשך כ- 8-10 דקות עד להזהבה הרצויה, לאחר מכן הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד מג`דרה מאורז מלא כמו בתמונה, או סלט/צ`יפס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 36.7% 39.8% 23.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב