מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט קל וטעים לאירוח
- 1 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הפלפלים ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב.
- 2 להוסיף את הפטריות וכל שאר המרכיבים (מלבד הפטרוזיליה) ולבשל מעט על להבה נמוכה.
- 3 לפזר את הפטרוזיליה הקצוצה, לטעום ולתקן תיבול.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.1% |
36.5% |
8.9% |
45.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב