דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לרצועות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
    חתוכים לרצועות
  • פטריות - חבילה (210 גרם)
    חתוכות לפרוסות
  • שום - 4 שיניים
    קצוצות
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • כמון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
  • קטשופ - 2 כפות - סה"כ (38 גרם)
  • פפריקה - כפית שטוחה
    אפשר גם חריפה
  • פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
    קצוצה (או כוסברה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות מבושל עם פלפלים ובצל
סלט קל וטעים לאירוח
  • 1 לטגן מעט את הבצל בשמן, להוסיף את הפלפלים ולבשל עד לריכוך תוך כדי ערבוב.
  • 2 להוסיף את הפטריות וכל שאר המרכיבים (מלבד הפטרוזיליה) ולבשל מעט על להבה נמוכה.
  • 3 לפזר את הפטרוזיליה הקצוצה, לטעום ולתקן תיבול.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 36.5% 8.9% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב