דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • אבוקדו - 3.5 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (609 גרם)
    3-4 אבוקדו בשלים
  • ביצה קשה -  גדלים ממוצעים - סה"כ (145 גרם)
    2-3 ביצים קשות וקלופות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    בצל לבן קצוץ דק
  • בצל ירוק - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (100 גרם)
    קצוץ דק
  • מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
    סחוט טרי (לפי הטעם)
  • מלח - כפית גדושה
    לפי הטעם
  • כמויונז - כף (15 גרם)
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אבוקדו מעולה
סלט אבוקדו לארוחת הערב
  • 1 לקלף את האבוקדו ולהרתיח ביצים קשות.
  • 2 בקערה למעוך את האבוקדו, הביצים הקשות, הבצל הלבן והבצל הירוק, לתבל במיץ הלימון, המלח והכמויונז (תחליף מיונז), לערבב היטב, לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
  • 3 מתקבל סלט אבוקדו מעולה וקל להכנה - לשמור במקרר בקופסא סגורה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול (הרתחת הביצים הקשות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.3% 41.2% 12.8% 28.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.7 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב