מצרכים למתכון
3 מנות/יחידות, 347 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- אבוקדו - 3.5 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (609 גרם)
- ביצה קשה - 2½ גדלים ממוצעים - סה"כ (145 גרם)
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- בצל ירוק - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (100 גרם)
- מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
- מלח - כפית גדושה
- כמויונז - כף (15 גרם)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט אבוקדו לארוחת הערב
- 1 לקלף את האבוקדו ולהרתיח ביצים קשות.
- 2 בקערה למעוך את האבוקדו, הביצים הקשות, הבצל הלבן והבצל הירוק, לתבל במיץ הלימון, המלח והכמויונז (תחליף מיונז), לערבב היטב, לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.
- 3 מתקבל סלט אבוקדו מעולה וקל להכנה - לשמור במקרר בקופסא סגורה.
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול (הרתחת הביצים הקשות).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.3% |
41.2% |
12.8% |
28.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב