דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

75 מנות/יחידות, 10 גרם למנה\יחידה (כ- 75 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שומשום ללא גלוטן וללא סוכר
נהדרות עם הקפה
  • 1 שמים בקערה את כל החומרים היבשים (שומשום - חצי כוס זרעי שומשום טחונים ורבע עד חצי כוס זרעי שומשום שלמים, שקדים טחונים, קמח תופח, קמח קונדיטור, תחליף סוכר, מלח, סודה לשתייה, קינמון ואבקת אפייה) ומערבבים היטב ליצירת "קמח" אחיד.
  • 2 מוסיפים את שאר החומרים (תמצית חרובים, משקה אורז וניל, שמן קוקוס וחמאה) ולשים היטב בידיים עד לקבלת בצק נעים ולא דביק.
  • 3 קורצים כדורים קטנים בעובי כ- 1 ס"מ.
  • 4 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים של כ- 2 ס"מ זה מזה.
  • 5 פוחסים את כדורי הבצק לעובי 5 מ"מ עד 7 מ"מ.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בין 8 ל- 10 דקות.
  • 7 העוגיות מוכנות כאשר בודקים בחלקן התחתון והוא שחום קלות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף עוד שקדים טחונים ולהחסיר את אותה הכמות בקמח קונדיטור. ניתן להשתמש בשמן אחר במקום שמן קוקוס. יש אפשרות להמיר כחצי כוס מקמח הקונדיטור לפתיתי קוקוס. אפשר להוסיף אגוזים קצוצים ומעט שוקולד מריר 70% מגורר.

הערך התזונתי לא כולל את תחליף הסוכר ותמצית החרובים. העוגיות ממכרות בטעמן - קשה להפסיק לאכול...

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 34% 6.2% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.57 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב