דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 237 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלמון בחרדל ודבש
מנה ראשונה נהדרת לארוחה
  • 1 מערבבים את כל מצרכי המרינדה (המשרה) בקערה.
  • 2 שוטפים את נתח הדג ומייבשים.
  • 3 מניחים את הדג בתבנית מרוחה בשמן כשהעור כלפי מטה. שמים את המשרה על נתח הדג כך שיכסה את כל החלק העליון.
  • 4 מניחים את הדג במקרר לשעה וחצי.
  • 5 לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות מכוסה בנייר אלומיניום למשך כ- 20 דקות. לאחר 20 דקות מורידים את נייר האלומיניום, מגבירים ל- 200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות.
  • 6 מתקבל דג טעים להפלא ונימוח. מגישים את הדג על מצע חסה עם תוספת אורז או תפו"א.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מצע החסה והתוספות המומלצות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 38.6% 52.1% 8.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.64 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב