דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 102 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת לימונענע
עוגה בחושה טעימה ומרעננת
  • 1 בקערה אחת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקוקוס, הסוכר החום וסוכר הוניל. בקערה שנייה טורפים במטרפה ידנית את הביצים, מיץ הלימונענע, השמן, גרידת הלימון והנענע הקצוצה.
  • 2 מאחדים את שתי התערובות יחד: מעבירים את היבשים לרטובים, כל פעם כמות קטנה, וממשיכים לטרוף במטרפה ידנית עד שנוצרת בלילה אחידה וללא גושים.
  • 3 משמנים תבנית קפיצית מס` 24, מעבירים אליה את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות, או עד שקיסם שנועצים יוצא יבש.
  • 4 בינתיים מרתיחים את מיץ הלימונענע ומוזגים על העוגה ברגע שיוצאת מהתנור בעודה חמה בדיוק כמו סירופ. תכינו את הקפה ותגישו עוגת לימונענע מרעננת וטעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה קפיצית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 28.7% 7.7% 62.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב