דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קרפצ`יו פילה בקר על סלט לבבות חסה קיצי
  • הכנת הקרפצ`יו:
  • 1 מגלגלים את פילה הבקר בניילון נצמד ויוצרים רולדה עגולה בקוטר 4 ס"מ. מכניסים להקפאה למשך כ- 40 דקות.
  • 2 מוציאים מהמקפיא ופורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי של 2 מ"מ.
  • 3 מסדרים את הפרוסות אחת ליד השנייה בצלחות הגשה אישיות.
  • הכנת הסלט:
  • 1 מערבבים יחד בקערה את כל מרכיבי הסלט.
  • 2 כדקה לפני ההגשה מתבלים את פרוסות הקרפצ`יו במלח הגס והפלפל הגרוס, ובוזקים את החומץ הבלסמי ושמן הזית.
  • 3 מניחים את הסלט במרכז הצלחת על הבשר המתובל ומגישים מיד.
  • 4 בתיאבון חיוך

קרפצ`יו, או "קרפצ`ו" בהגייה איטלקית, הינה מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי, של נתחים דקיקים ונאים של בשר או דג המוגשים בחומץ בלסמי ושמן זית עם סלט רוקט בדרך כלל. במתכון הזה, ניתן למנה הקלאסית טוויסט מעניין, שהופך אותה לאידאלית וכוכבת האירוח הקיצי. מאת צ`רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף" - באדיבות סוגת. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 45.4% 27.4% 20.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.95 (1.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב