דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • לבשר:
  • 1 את פילה הבקר מגלגלים בניילון נצמד ויוצרים רולדה עגולה בקוטר 4 ס"מ. מכניסים להקפאה למשך 40 דקות.
  • 2 מוציאים מהמקפיא ופורסים בעזרת סכין חדה, פרוסות בעובי של 2 מ"מ.
  • 3 מסדרים את הפרוסות אחת ליד השניה בצלחות הגשה אישיות.
  • לסלט:
  • 1 מערבבים יחד בקערה את מרכיבי הסלט - החסות, הבצל, הקולורבי, המנגו והקשיו ומתבלים במלח, פלפל, לימון ו-6 כפות משמן הזית.
  • 2 כדקה לפני ההגשה מתבלים את הבשר במלח גס, פלפל גרוס טרי ובוזקים את החומץ הבלסמי ו-2 הכפות הנותרות משמן הזית.
  • 3 מניחים את הסלט במרכז הצלחת על הבשר המתובל ומגישים מיד.

קרפצ`יו, או "קרפצ`ו" בהגייה איטלקית, הינה מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי, של נתחים דקיקים ונאים של בשר או דג המוגשים בחומץ בלסמי ושמן זית עם סלט רוקט בדרך כלל. במתכון הזה, ניתן למנה הקלאסית טוויסט מעניין, שהופך אותה לאידאלית וכוכבת האירוח הקיצי.

- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)512130
חלבונים (גרם)23.75 6.02
פחמימות (גרם)185
מתוכן סוכרים (גרם)9.06 2.3
שומנים (גרם)39.35 9.97
מתוכם שומן רווי (גרם)10.61 2.69
כולסטרול (מ"ג)66 16.73
נתרן (מ"ג)278.7270.65
סיבים תזונתיים (גרם)5.64 1.43
מים (גרם)308.9578.31
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)742.53188.22
ויטמין B (מ"ג)9.272.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.250.06
ויטמין B3 (מ"ג)6.761.71
ויטמין B5 (מ"ג)0.980.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.810.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)215.2154.55
ויטמין B12 (מק"ג)10.25
ויטמין C (מ"ג)74.1618.8
ויטמין E (מ"ג)1.290.33
ויטמין K (מק"ג)220.8455.98
סידן (מ"ג)102.6826.03
ברזל (מ"ג)3.780.96
מגנזיום (מ"ג)71.318.07
זרחן (מ"ג)287.1272.78
אבץ (מ"ג)4.131.05
אשלגן (מ"ג)951.5241.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.670.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.190.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.480.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.250.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.220.31

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 45.6% 27.5% 20.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

דונאטס אפוי בתנור במגוון ציפויים

צ'ורוס קל להכנה

צ'ורוס קל להכנה

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

סופגניות פיסטוק

סופגניות פיסטוק

אורז מוקפץ עם פרגיות

אורז מוקפץ עם פרגיות

כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

כדורי שוקולד עם שיבולת שועל

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

וניל: יתרונות בריאותיים פוטנציאליים

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪