דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

123 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הסלמון דק או חותכים לקוביות קטנות.
  • 2 מניחים את הסלמון על צלחת שטוחה ומלמעלה מניחים שקית שקופה. מניחים את הצלחת על קרש חיתוך או על מטלית (לא ישירות על השיש), ומשטחים את הסלמון על הצלחת עם פטיש עץ או ביד.
  • 3 מסירים את הניילון, סוחטים מלמעלה את הלימון, מוסיפים את שמן הזית ומפזרים את המלח והפלפל השחור. מגישים עם טוסטים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם צלפים ובצל ירוק קצוץ. מלח לא חובה (לא כל כך בריא...).

ציוד נדרש: פטיש עץ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שגיא שורץ

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)254207
חלבונים (גרם)20.53 16.69
פחמימות (גרם)11
מתוכן סוכרים (גרם)0.38 0.31
שומנים (גרם)18.07 14.69
מתוכם שומן רווי (גרם)3.76 3.06
כולסטרול (מ"ג)55 44.72
נתרן (מ"ג)834.53678.48
סיבים תזונתיים (גרם)0.18 0.14
מים (גרם)78.7964.06
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.080.06
ויטמין B (מ"ג)11.39.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.17
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.13
ויטמין B3 (מ"ג)8.697.07
ויטמין B5 (מ"ג)1.571.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.640.52
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.0523.62
ויטמין B12 (מק"ג)3.232.63
ויטמין C (מ"ג)9.817.98
ויטמין E (מ"ג)3.582.91
ויטמין K (מק"ג)1.321.07
סידן (מ"ג)12.5710.22
ברזל (מ"ג)0.50.41
מגנזיום (מ"ג)28.8923.49
זרחן (מ"ג)242.07196.8
אבץ (מ"ג)0.380.31
אשלגן (מ"ג)384.91312.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.893.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.170.14
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.910.74
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.783.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.722.21

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 45% 51.1% 3.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.83 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?