דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

123 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קרפצ`יו סלמון
  • 1 פורסים את הסלמון דק או חותכים לקוביות קטנות.
  • 2 מניחים את הסלמון על צלחת שטוחה ומלמעלה מניחים שקית שקופה. מניחים את הצלחת על קרש חיתוך או על מטלית (לא ישירות על השיש), ומשטחים את הסלמון על הצלחת בעזרת פטיש עץ או ביד.
  • 3 מסירים את הניילון, סוחטים מלמעלה את הלימון, מוסיפים את שמן הזית ומפזרים את המלח והפלפל השחור. מגישים עם טוסטים.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם צלפים ובצל ירוק קצוץ. מלח לא חובה (לא כל כך בריא...).

ציוד נדרש: פטיש עץ.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 45% 51.1% 3.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב