דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות דגים מבושלות ברוטב יין לבן
קציצות דגים מבושלות ברוטב יין לבן
קציצות דגים ברוטב עם הרבה כוסברה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 721 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים את כל המרכיבים לתערובת הקציצות ומניחים במקרר לכחצי שעה.
  • 3 יוצרים כדורים מהתערובת ומניחים בתבנית עם נייר פרגמנט לכ- 10 דקות בתנור.
  • 4 מכינים את הרוטב: מרתיחים את היין בסיר עד לאידוי האלכוהול, לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים, מביאים לרתיחה נוספת ומנמיכים את האש.
  • 5 מוציאים את הקציצות מהתנור, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה לרוטב ולאחר מכן את הקציצות, מביאים לרתיחה ומכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ענבר דויטש

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)48467
חלבונים (גרם)55.06 7.64
פחמימות (גרם)243
מתוכן סוכרים (גרם)7.44 1.03
שומנים (גרם)6.13 0.85
מתוכם שומן רווי (גרם)1.27 0.18
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.130.02
כולסטרול (מ"ג)281.19 39.01
נתרן (מ"ג)883.69122.6
סיבים תזונתיים (גרם)3.28 0.45
מים (גרם)595.0782.56
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)227.8331.61
ויטמין B (מ"ג)8.911.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.260.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.460.06
ויטמין B3 (מ"ג)4.990.69
ויטמין B5 (מ"ג)2.40.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.720.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)62.728.7
ויטמין B12 (מק"ג)4.520.63
ויטמין C (מ"ג)44.576.18
ויטמין D (מק"ג)0.280.04
ויטמין E (מ"ג)1.710.24
ויטמין K (מק"ג)118.5516.45
סידן (מ"ג)295.3840.98
ברזל (מ"ג)4.980.69
מגנזיום (מ"ג)122.3316.97
זרחן (מ"ג)631.8787.66
אבץ (מ"ג)3.780.52
אשלגן (מ"ג)1,249173.24
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.470.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.070.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.470.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.030.14
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.790.11

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 6.9% 62% 27.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.