דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (כ- 8 יחידות הגשה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רולדות סביח
סביח קצת אחר
  • 1 לפרוס את החציל לעובי האהוב עליכם ולטגן בשמן.
  • 2 לבשל את ארבעת הביצים עד לקבלת ביצים קשות.
  • 3 לפרוס את הביצים הקשות ל- 4.
  • 4 לפתוח את בצק העלים. למרוח 1/4 מכמות הקטשופ, מעליו 1/4 מכמות רוטב אלף האיים.
  • 5 להניח מעל לרטבים פרוסות חציל ומעל 4 פרוסות מהביצה קשה.
  • 6 לגלגל לרולדה ולהדק, להניח על תבנית עם נייר אפייה.
  • 7 להמשיך ככה עם שאר הבצק.
  • 8 להבריש את הרולדות בביצה טרופה.
  • 9 להכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
  • 10 כל מאפה לחלק ל- 2 ולהגיש.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים לאחר הטיגון. כמות: סה"כ 4 רולדות שמתחלקות ל- 2 כל אחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 51.8% 9.7% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.1 (1.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב