דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדות סביח
רולדות סביח
רולדות סביח
סביח קצת אחר

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (כ- 8 יחידות הגשה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את החציל לעובי האהוב עליכם ולטגן בשמן.
  • 2 לבשל את ארבעת הביצים עד לקבלת ביצים קשות.
  • 3 לפרוס את הביצים הקשות ל- 4.
  • 4 לפתוח את בצק העלים. למרוח 1/4 מכמות הקטשופ, מעליו 1/4 מכמות רוטב אלף האיים.
  • 5 להניח מעל לרטבים פרוסות חציל ומעל 4 פרוסות מהביצה קשה.
  • 6 לגלגל לרולדה ולהדק, להניח על תבנית עם נייר אפייה.
  • 7 להמשיך ככה עם שאר הבצק.
  • 8 להבריש את הרולדות בביצה טרופה.
  • 9 להכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
  • 10 כל מאפה לחלק ל- 2 ולהגיש.
  • 11 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים לאחר הטיגון. כמות: סה"כ 4 רולדות שמתחלקות ל- 2 כל אחת.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)588300
חלבונים (גרם)8.68 4.43
פחמימות (גרם)3417
מתוכן סוכרים (גרם)1.67 0.85
שומנים (גרם)46.59 23.78
מתוכם שומן רווי (גרם)9.98 5.09
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)137.74 70.32
נתרן (מ"ג)621.3317.19
סיבים תזונתיים (גרם)1.03 0.53
מים (גרם)64.1432.75
ויטמין A (מק"ג)55.6428.4
ויטמין B (מ"ג)1.170.6
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.270.14
ויטמין B5 (מ"ג)0.550.28
ויטמין B6 (מ"ג)0.080.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)21.9411.2
ויטמין B12 (מק"ג)0.390.2
ויטמין C (מ"ג)0.540.27
ויטמין D (מק"ג)0.780.4
ויטמין E (מ"ג)0.540.28
ויטמין K (מק"ג)1.310.67
סידן (מ"ג)21.0410.74
ברזל (מ"ג)0.580.29
מגנזיום (מ"ג)8.314.24
זרחן (מ"ג)70.4235.95
אבץ (מ"ג)0.450.23
אשלגן (מ"ג)97.2849.67
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.590.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.490.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.460.74
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.330.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 51.8% 9.7% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?