גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח עיראקי | » | רולדות סביח |
8 מנות/יחידות, 196 גרם למנה\יחידה (כ- 8 יחידות הגשה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בחצילים לאחר הטיגון. כמות: סה"כ 4 רולדות שמתחלקות ל- 2 כל אחת.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 588 | 300 |
חלבונים (גרם) | 8.68 | 4.43 |
פחמימות (גרם) | 34 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.67 | 0.85 |
שומנים (גרם) | 46.59 | 23.78 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 9.98 | 5.09 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0 | 0 |
כולסטרול (מ"ג) | 137.74 | 70.32 |
נתרן (מ"ג) | 621.3 | 317.19 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.03 | 0.53 |
מים (גרם) | 64.14 | 32.75 |
ויטמין A (מק"ג) | 55.64 | 28.4 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.17 | 0.6 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.19 | 0.1 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.27 | 0.14 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.55 | 0.28 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.08 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 21.94 | 11.2 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.39 | 0.2 |
ויטמין C (מ"ג) | 0.54 | 0.27 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.78 | 0.4 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.54 | 0.28 |
ויטמין K (מק"ג) | 1.31 | 0.67 |
סידן (מ"ג) | 21.04 | 10.74 |
ברזל (מ"ג) | 0.58 | 0.29 |
מגנזיום (מ"ג) | 8.31 | 4.24 |
זרחן (מ"ג) | 70.42 | 35.95 |
אבץ (מ"ג) | 0.45 | 0.23 |
אשלגן (מ"ג) | 97.28 | 49.67 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.59 | 0.3 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.49 | 0.25 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.46 | 0.74 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.33 | 0.68 |