דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קרפצ`יו פילה בקר עם רימונים וחמוציות
קרפצ`יו פילה בקר, צילום: יגאל לוי
  • 1 פורסים את הפילה לפרוסות דקות מאוד.
  • 2 מרתיחים ומרכזים את מיץ הרימונים עם ליקר הגרנדין, החומץ הבלסמי וחומץ ההדרים עד למחצית הכמות ומקררים את הנוזל.
  • 3 יוצקים על פרוסות הפילה 15 דקות לפני ההגשה מעט שמן זית ואת תרכיז הרימונים, מלח ופלפל שחור, ומקשטים עם רצועות עירית, חמוציות וגרגרי רימונים.
  • 4 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
הערך התזונתי לא כולל את ליקר הגרנדין וחומץ ההדרים.

ניתן להכין את הקרפצ`יו על שיפודים כמו בתמונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 35% 28.3% 33.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב