דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קרפצ`יו פילה בקר, צילום: יגאל לוי

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 166 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 פורסים את הפילה לפרוסות דקות מאוד.
  • 2 מרתיחים ומרכזים את מיץ הרימונים עם ליקר הגרנדין, החומץ הבלסמי וחומץ ההדרים עד למחצית הכמות ומקררים את הנוזל.
  • 3 יוצקים על פרוסות הפילה 15 דקות לפני ההגשה מעט שמן זית ואת תרכיז הרימונים, מלח ופלפל שחור, ומקשטים עם רצועות עירית, חמוציות וגרגרי רימונים.
  • 4 בתיאבון וחג שמח חיוך
טיפ למתכון
הערך התזונתי לא כולל את ליקר הגרנדין וחומץ ההדרים.

ניתן להכין את הקרפצ`יו על שיפודים כמו בתמונה.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)353213
חלבונים (גרם)17.52 10.57
פחמימות (גרם)2113
מתוכן סוכרים (גרם)3.41 2.05
שומנים (גרם)21.69 13.08
מתוכם שומן רווי (גרם)4.84 2.92
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)50.4 30.4
נתרן (מ"ג)192.63116.18
סיבים תזונתיים (גרם)1.74 1.05
מים (גרם)58.9435.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.745.27
ויטמין B (מ"ג)1.490.9
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.530.32
ויטמין B5 (מ"ג)0.410.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.370.22
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)17.2110.38
ויטמין B12 (מק"ג)0.970.59
ויטמין C (מ"ג)8.234.96
ויטמין E (מ"ג)0.380.23
ויטמין K (מק"ג)13.157.93
סידן (מ"ג)19.211.58
ברזל (מ"ג)1.230.74
מגנזיום (מ"ג)18.5511.19
זרחן (מ"ג)137.6583.02
אבץ (מ"ג)3.071.85
אשלגן (מ"ג)269.38162.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.17
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.210.13
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.751.66
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.511.52

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 35% 28.3% 33.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.56 (0.59 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.