דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת ספירלה שוקו וניל
אין כמו עוגה עם נס קפה
  • 1 להקציף את הביצים ביחד עם סוכר הוניל עד שהתערובת מתחילה לעלות. להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן.
  • 2 בקערה לערבב את הקמח, אבקת האפייה ואינסטנט הפודינג. לשלב אל תוך הביצים את תערובת הקמח והמים לסירוגין. לערבל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3 לחלק את תערובת העוגה לשתי קערות. לקערה אחת להוסיף את אבקת הקקאו המנופה ולערבב בתנועות עטיפה. לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או חד פעמית.
  • 4 לקחת מהתערובת הכהה מצקת אחת ולהניח במרכז התבנית. לקחת מהתערובת הבהירה מצקת אחת ולהניח במרכז העיגול הכהה, ושוב לקחת מהתערובת הכהה מצקת ולהניח במרכז הבהירה וכן הלאה עד לסיום שתי התערובות.
  • 5 להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. מתקבלת עוגת ספירלה שוקו וניל מושלמת!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
כדי ליצור ספירלה צריך רק לשפוך את התערובת אחת על השנייה מבלי להחדיר פנימה.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ או חד פעמית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 21.5% 10.7% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב