1. לבשל יחד 3 כפות קקאו + 3 כפות סוכר + 4-5 כפות מים, עד שהכל נמס, להוריד מהאש ולהוסיף 1/3 חבילת מרגרינה ולערבב.
2. להניח בצד לקירור.
3. להפריד 5 ביצים להקציף את החלבונים עם 1 כוס סוכר לקצף יציב.
4. לערבב את החלמונים עם 1 שקית סוכר וניל ו-4 כפות שמן.
5. לערבב כוס וחצי קמח תופח + 100 גרם צימוקים + חבילת שוקולד מריר חתוכה לחתיכות גסות.
6. להוסיף לקצף החלבונים את תערובת החלמונים ולערבב בזהירות בתנועות קיפול, להוסיף את תערובת הקמח בפעמיים ולערבב בעדינות בתנועות קיפול לתערובת חלקה.
7. לשפוך למעלה את קרם השוקולד ולערבב ב-3 תנועות קיפול, תוך סיבוב הקערה כל פעם 1/3 סיבוב.
8. לצקת בזהירות לתבנית 26 משומנת, לדפוק אותה כמה פעמים על השיש כדי שהתערובת תתיישר מעט.
9. לאפות בתנור מחומם מראש ל-175 מעלות 30-45 דקות. (בתנור שלי העוגה מוכנה לאחר 30 דקות).
10. להוציא את העוגה מהתנור ולתת לה להתקרר מחוץ לתנור.