דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 888 גרם למנה\יחידה (כ- 2 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידה ששמה עין
פשטידה מקורית לארוחת הערב
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2 לטגן את הבצל במחבת עם כף חמאה עד להזהבה ולהוסיף את השום הקצוץ עד להשחמה קלה.
  • 3 להוסיף את הקישואים, הפטריות והתבלינים, לערבב כדקה ולהעביר לקערה.
  • 4 לקערה להוסיף גבינה לבנה, גבינה מלוחה, 2 ביצים, קמח כוסמין ונענע. לערבב הכל לעיסה אחידה.
  • 5 להעביר לתבנית משומנת ולשטח לגובה אחיד, ליצור בורות עם כף ובכל בור להוסיף/לשבור 2 ביצים.
  • 6 להכניס את התבנית לתנור לכ- 40-45 דקות עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש לצד סלט ירקות והנה לכם ארוחת ערב קלה ומזינה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 19.4% 32.5% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב