דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (כ- 25 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת טורט דבש
עוגת טורט עם דבש לראש השנה
  • 1 בקערת המיקסר להקציף את הביצים השלמות ביחד עם סוכר הוניל, עד שהתערובת מתחילה לעלות.
  • 2 להוסיף בהדרגה את הסוכר הלבן, ולהמשיך להקציף עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  • 3 להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן.
  • 4 לדלל את הדבש במים רותחים.
  • 5 בקערה לערבב את הקמח עם אבקת האפייה.
  • 6 להוסיף לתערובת הביצים את הקמח והדבש המדולל במים לסירוגין.
  • 7 לערבל רק עד שכל הקמח נטמע בתערובת.
  • 8 לשמן תבנית קוגלהוף בתרסיס השמן. לזרות את הסוכר החום והשקדים המולבנים על תחתית התבנית.
  • 9 לשפוך את תערובת העוגה מעל הסוכר והשקדים.
  • 10 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 40 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 11 לתת לעוגה להתקרר מעט ולהפוך על צלחת הגשה.
  • 12 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף.

השקדים המולבנים נטמעים בתערובת העוגה. הסוכר החום יוצר קריספיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 20.6% 9.9% 68.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב