דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 598 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
בשר גולש (כתף) עם תוספת אורז לבן ופלפלים
  • הגולש:
  • 1 מכניסים את הבשר למים רותחים ומבשלים כחצי שעה עם מלח עד שהבשר יוצא נקי.
  • 2 חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן.
  • 3 מוסיפים את השום ואת קוביות הבשר ומערבבים עד שמקבל צבע.
  • 4 מוסיפים 2-3 כוסות מים, תפוחי אדמה, גזר ואת כל התבלינים.
  • 5 אחרי 30 דקות בישול על אש בינונית להוסיף יין אדום (כמה שאתם אוהבים) ולבשל עוד חצי שעה +, סה"כ שעה וחצי + בישול הבשר.
  • האורז:
  • 1 לטגן בצל בסיר, להוסיף את הגמבות והאורז ולערבב.
  • 2 להוסיף את המים, המלח, הפלפל ואבקת מרק העוף.
  • 3 אחרי 20 דקות לערך לבדוק שמוכן.
  • 4 בתיאבון חיוך

הבצל בגולש חתוך לקוביות קטנות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 12.4% 41.9% 39.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב