דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 535 גרם למנה\יחידה (מספר מנות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי בולונז עם יין אדום
  • 1 לבשל את הספגטי לפי ההוראות, לסנן ולערבב עם שמן זית כדי שלא יידבק.
  • 2 לטגן בסיר את הבצלים עד להזהבה.
  • 3 להוסיף את הגזר, לערבב כמה דקות, להוסיף את הבשר הטחון ולערבב טוב שלא יהיו גושים.
  • 4 להוסיף את התבלינים ולבסוף יין אדום.
  • 5 להוסיף כוס או שתיים של מים ולבשל 25 דקות לערך.
  • 6 כשהנוזלים מצטמצמים והבשר מקבל צבע שחום יש להוסיף את האטריות ולערבב בעדינות עם מזלג.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
את הבקר ניתן להמיר בחלקים רזים כמו פילה, פילה מדומה או כתף ולהפחית בכמות השמן לכף - יש בכל מקרה שומן מהבשר.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 13.1% 21% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב