דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 565 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פלפלים ותפוחי אדמה ממולאים בשר ואורז
ארוחה מבושלת ועשירה
  • 1 הכנת הרוטב: מטגנים את פרוסות השום בשמן הזית, מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את העגבניות המשומרות ואת רסק העגבניות. מבשלים במשך כ- 15 דקות ומוסיפים את המים, המלח והפלפל השחור.
  • 2 הכנת המלית: מערבבים את כל המצרכים ביחד בקערה ושמים במקרר למשך כמה דקות. שימו לב שהאורז צריך להיות מושרה במים רותחים קודם.
  • 3 שוטפים ומנקים את הפלפלים וחותכים להם את הראש. מקלפים את תפוחי האדמה ובעזרת כף פריזיאן חופרים בהם חור די גדול. משאירים דפנות צרים, אך לא יותר מדי.
  • 4 מוציאים את המלית מהמקרר ומערבבים אותה עם מצקת אחת מהרוטב שהכנו. ממלאים את הממולאים במלית מבלי לדחוס יותר מדי.
  • 5 מכניסים אותם לסיר עם הרוטב ומבשלים כשעה על אש קטנה.
  • 6 מדי פעם מרטיבים את הממולאים מלמעלה עם הרוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי המקסיקני. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 7.4% 21.9% 65.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב