דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 355 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף ותפוחי אדמה בתנור
מי לא רוצה כזאת ארוחה לצהריים?
  • 1 להניח את העוף בתוך קערה גדולה.
  • 2 להוסיף את תפוחי האדמה החתוכים.
  • 3 להוסיף את הקטשופ, הפפריקה, השמן, החרדל, הסויה, הסילאן ואבקת המרק, ולערבב היטב בעזרת הידיים.
  • 4 לערבב היטב את תפוחי האדמה עם התיבול. להוסיף מים לאחר הסידור בתבנית - באמצע ובצדדים.
  • 5 לאפות בתנור על 180 מעלות ללא נייר כסף למשך שעה וחצי עד לריכוך.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 13.2% 57.1% 27.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב