דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קלפוטי אפרסקים
קלפוטי טעים עם טעם קייצי עדין
  • 1 לשטוף היטב את האפרסקים, שלושה מתוכם לקלף את הקליפה ושלושה להשאיר עם הקליפה ולחתוך את כולם לשמיניות.
  • 2 לחתוך לאורך את מקל הוניל, להוציא את תוכנו לתוך החלב ולהוסיף גם את המקל. להרתיח את החלב עם השמנת המתוקה ל- 5 דקות יחד (לאחר מכן להוציא את מקל הוניל).
  • 3 להקציף את הביצה השלמה ביחד עם החלמונים והסוכר. להוסיף את קמח השקדים והקמח הלבן, ולערבב היטב. להוסיף את החלב והשמנת ואת החמאה המומסת, ולערבב היטב לבלילה אחידה.
  • 4 לשמן תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ בחמאה ולפזר מעל את הסוכר. לפזר את האפרסקים החתוכים על התבנית המשומנת, מעליהם להוסיף את הבלילה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 50 דקות. מתקבל קלפוטי אפרסקים טעים וקל להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 24.4% 10.3% 61.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב