דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אניצ`קה - עוגת דבש רוסית
עוגת דבש מיוחדת לחגי תשרי
  • 1 מערבבים את החומרים של הבצק עד ליצירת בצק פריך ואחיד.
  • 2 מחלקים ל- 3 חלקים שווים ואופים כל חלק בחום של 200 מעלות בערך 10 דקות עד שקיסם הננעץ יוצא נקי (כל שכבה מתאימה לתבנית 26).
  • 3 בזמן שהעוגות בתנור מכינים את הקרם. מקציפים את השמנת החמוצה (שתי השמנות) עם הסוכר וסוכר הוניל, עד שהקצף יציב והסוכר נטמע בקרם.
  • 4 כשהעוגות מוכנות, מרטיבים את השכבות בברנדי ושמים את הקרם עד לשכבה השלישית (כמו שרואים בתמונה).
  • 5 מכינים ציפוי: בבן מארי ממיסים שוקולד ושמנת מתוקה (או חלב ולקראת הסוף מוסיפים את החמאה). כשהשוקולד מומס יוצקים על השכבה העליונה ומקשטים באגוזים במידה ורוצים.
  • 6 מכניסים למקרר למשך 24 שעות.
  • 7 בתיאבון ותקופת חגים שמחה חיוך

ציוד נדרש: 3 תבניות 26.

לגבי שתי השמנות של הקרם - מומלץ להוציא את הנוזלים לילה לפני בבד חיתול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.2% 9.1% 53.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.59 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב