דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת פרג ותפוזים
עוגת מנוקדת עם תפוזים
  • 1 מערבבים בקערה את הקוקוס, הקמח התופח והפרג יחדיו.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ואת סוכר הוניל. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף מעט נוקשה.
  • 3 מוסיפים את החלמונים בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף תפוח ויציב.
  • 4 מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את השמן ומיץ התפוזים בזרם דק. בסוף מוסיפים את תערובת הקמח, הקוקוס והפרג ואת גרידת הלימון בהדרגה ובתנועות קיפול.
  • 5 יוצקים לתבנית טבעתית או רגילה (בקוטר 26 ס"מ) משומנת היטב, ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות. עוגת פרג ותפוזים כזו עדיין לא טעמתם!
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מספר 26 עגולה רגילה או טבעתית.

את העוגה הזו הכנתי לצאת צום יום כיפור אבל היא מתאימה לכל עת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 30.9% 10.8% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב