דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 יש לקלף את התפו"א ולבשלו, לאחר מכן ריסקו אותו.
  • 2 את התרד יש לאייד בסיר עם מים חמים, לאחר מכן יש לחתוך לחתיכות קטנות.
  • 3 בעזרת 2 כפות השמן טגנו את הבצל עד להשחמה.
  • 4 ערבבו הכל יחדיו עם הביצים והתבלינים.
  • 5 יש לשמן תבנית ולפזר עליה פרורי לחם, הוסיפו את התערובת והכניסו לתנור לחום בינוני למשך כ-45 דקות.
  • 6 בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת למעלה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להפחית את השמן לטיגון לכמות של כף או לחליפין להשתמש בספריי שמן. במקום לשמן את התבנית אפשר להשתמש בנייר אפייה.

שיטת ההכנה כוללת בתוכה גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 10.4% 17.4% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב