גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פשטידות | » | פשטידת תפוח אדמה ותרד |
10 מנות/יחידות, 221 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת בתוכה גם טיגון.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 150 | 68 |
חלבונים (גרם) | 6.77 | 3.07 |
פחמימות (גרם) | 24 | 11 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.6 | 1.18 |
שומנים (גרם) | 4.05 | 1.84 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.91 | 0.41 |
כולסטרול (מ"ג) | 73.6 | 33.36 |
נתרן (מ"ג) | 311.91 | 141.39 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 4.3 | 1.95 |
מים (גרם) | 182.44 | 82.7 |
ויטמין A (מק"ג) | 484.72 | 219.73 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.56 | 1.61 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.19 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.3 | 0.14 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.61 | 0.73 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.84 | 0.38 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.46 | 0.21 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 154.9 | 70.22 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 0.22 | 0.1 |
ויטמין C (מ"ג) | 36.63 | 16.6 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.15 | 0.07 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.86 | 0.84 |
ויטמין K (מק"ג) | 634.36 | 287.56 |
סידן (מ"ג) | 147.5 | 66.86 |
ברזל (מ"ג) | 4.33 | 1.96 |
מגנזיום (מ"ג) | 93.83 | 42.53 |
זרחן (מ"ג) | 124.38 | 56.38 |
אבץ (מ"ג) | 1.19 | 0.54 |
אשלגן (מ"ג) | 754.69 | 342.11 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.38 | 0.17 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.08 | 0.04 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.26 | 0.12 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.72 | 0.33 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.66 | 0.3 |