דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 472 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רצועות סינטה מוקפצות
מעדן לאוהבי בשר הסינטה
  • 1 להקפיץ בווק עם השמן את הבצל עד השחמה, להוסיף את הפלפלים האדומים ולערבב. להוסיף את הפטריות והשום הכתוש, ולערבב. יש להקפיץ עד שהירקות מוכנים ולהניח בצד בקערה.
  • 2 להקפיץ את רצועות הסינטה עם השמן כמספר דקות עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים, כדאי לטעום חתיכה כדי לדעת שהבשר מוכן.
  • 3 לווק עם הסינטה יש להוסיף את הירקות מהקערה, לערבב, להוסיף את רוטב הטריאקי, רוטב הסויה, המלח והפלפל השחור, ולבשל עוד 5 דקות עד שהטעם משתלב.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ווק להקפצה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 20.9% 56.3% 20.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב