דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 106 גרם למנה\יחידה (בין 12-15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • שלבי הכנת הבצק:
  • 1 בתוך מיקסר (עדיפות לוו גיטרה עגול), לשים את הבצק יחד עם כל המרכיבים (עדיף לשים את הקמח בשלב האחרון בהכנת הבצק).
  • 2 לאחר מכן ללוש אותו היטב עם הידיים, לקמח אותו עם מערוך ולחרוץ תבניות קטנות דקות מהבצק בתוך תבניות סיליקון לטארטלטים.
  • 3 להכניס לתנור על 160-165 מעלות למשך 10-15 דקות.
  • שלבי הכנת המלית:
  • 1 לשים את כל המרכיבים יחד ולעבד בתוך מיקסר.
  • 2 לשים במקרר למשך שעה-שעתיים ולאחר מכן למלא את תחתיות הבצק המוכנות ולקשט למעלה עם חתיכות של פירות.
  • 3 לקישוט להוסיף עלי נענע קטנים.
  • 4 בתיאבון חיוך

למלית: יש המון רעיונות למילוי הטארטלט אך עדיפות לפינוק אמיתי זה הקרם פטיסייר-וניל המיוחד. ניתן להשתמש בכל פירות העונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 29.1% 6.3% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב