דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 283 גרם למנה\יחידה (כל דג שווה כ- 2 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג מושט בעשבי תיבול ולימון
ארוחת דגים נהדרת
  • 1 לנקות היטב את הדגים, לחרוץ חריצים ולהניח בתבנית.
  • 2 בקערה להכין תערובת משמן הזית, השום הכתוש, הפפריקה, מיץ הלימון, הכוסברה, הפטרוזיליה ואם מעוניינים אפשר גם להוסיף 1/2 לימון כבוש (לא חובה), ולערבב היטב.
  • 3 למלא את הדגים בעשבי התיבול, מחוצה להם וגם בחריצים.
  • 4 לפזר את מלח הים בפנים ומחוץ לדג, ואת הפלפל השחור הגרוס לפזר רק מחוץ לדג.
  • 5 לעטוף את התבנית בנייר אפייה עם נייר כסף מעל, ולאפות בתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות, ועוד כ- 10 דקות ללא הכיסוי.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הלימון הכבוש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 18.2% 75% 5.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב