דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק מונג דאל (מש מקולף) וסלרי
מרק שעועית מש עם סלרי
  • 1 קוצצים את גבעולי הסלרי.
  • 2 מחממים את שמן הקוקוס בסיר גדול ומוסיפים את הסלרי הקצוץ.
  • 3 מאדים מספר דקות, מוסיפים את שיני השום ומוסיפים לאדות עוד 3 דקות.
  • 4 מוסיפים את המונג דאל, מים ותבלינים.
  • 5 מביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את האש ומבשלים כחצי שעה.
  • 6 מוסיפים את מיץ הלימון ומתקנים תיבול.
  • 7 טוחנים את המרק ומגישים עם קרוטונים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מונג דאל הינו מש צהוב מקולף, קטניה קלה לעיכול ועל פי האיורוודה - מומלצת למחלימים ולבעלי מערכת עיכול חלשה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.5% 5.3% 20.8% 58.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב