דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (כמספר הטורטיות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיה במילוי בשר
מישהו מרגיש כמו בקרנף?
  • 1 מטגנים את הבצל עד להשחמה.
  • 2 מוסיפים את הפלפל האדום, מערבבים ומטגנים כמספר דקות.
  • 3 מוסיפים את הבשר הטחון, ומערבבים היטב עד שהבשר מתחיל לשנות את צבעו לכהה יותר.
  • 4 מוסיפים את כף הבהרט ומערבבים, מוסיפים את הטריאקי והצ`ילי המתוק, מתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם - המילוי מוכן.
  • 5 את הטורטיה מניחים במחבת ללא שמן, מחממים כדקה בערך משני הצדדים - והטורטיה מוכנה למילוי.
  • 6 מורחים את הטורטיה בטחינה, מפזרים 4 כפות מלאות של הבשר הטחון ומעל עלי חסה.
  • 7 מגלגלים כצינור ואז פורסים ל- 3 ומניחים במגש להגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הטחינה אפשר למרוח אבוקדו (2 כפות לטורטיה) או עמבה ועוד. אפשר להוסיף רטבים או ירקות שאתם אוהבים, כל אחד לפי ראות עיניו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 17.8% 32% 47.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב