דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טורטיה במילוי בשר
טורטיה במילוי בשר
טורטיה במילוי בשר
מישהו מרגיש כמו בקרנף?

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (כמספר הטורטיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להשחמה. מוסיפים את הפלפל האדום, מערבבים ומטגנים כמספר דקות. מוסיפים את הבשר הטחון, ומערבבים היטב עד שהבשר מתחיל לשנות את צבעו לכהה יותר. מוסיפים את הבהרט ומערבבים, מוסיפים את הטריאקי והצ`ילי המתוק, מתבלים במלח ובפלפל שחור לפי הטעם, מערבבים והמילוי מוכן.
  • 2 את הטורטיה מניחים במחבת ללא שמן, מחממים כדקה בערך משני הצדדים - והטורטיה מוכנה למילוי.
  • 3 מורחים את הטורטיה בטחינה, מפזרים 4 כפות מלאות של מלית הבשר הטחון ומעל את עלה החסה.
  • 4 מגלגלים כצינור, פורסים ל- 3 ומניחים בכלי ההגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום הטחינה אפשר למרוח אבוקדו (2 כפות לטורטיה) או עמבה ועוד. אפשר להוסיף רטבים או ירקות שאתם אוהבים, כל אחד לפי ראות עיניו.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אניטה חיים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)413175
חלבונים (גרם)27.28 11.56
פחמימות (גרם)4117
מתוכן סוכרים (גרם)1.95 0.83
שומנים (גרם)15.14 6.42
מתוכם שומן רווי (גרם)3.2 1.36
כולסטרול (מ"ג)63.33 26.84
נתרן (מ"ג)659.89279.61
סיבים תזונתיים (גרם)1.97 0.84
מים (גרם)110.9247
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)127.3153.94
ויטמין B (מ"ג)6.712.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.180.07
ויטמין B3 (מ"ג)5.412.29
ויטמין B5 (מ"ג)0.590.25
ויטמין B6 (מ"ג)0.410.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)44.0718.67
ויטמין B12 (מק"ג)2.581.09
ויטמין C (מ"ג)33.2114.07
ויטמין E (מ"ג)0.580.25
ויטמין K (מק"ג)26.3911.18
סידן (מ"ג)21.619.16
ברזל (מ"ג)2.741.16
מגנזיום (מ"ג)27.2811.56
זרחן (מ"ג)202.3485.74
אבץ (מ"ג)5.492.33
אשלגן (מ"ג)433.33183.61
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 17.8% 32% 47.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.