דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (כ- 15 יחידות (מנות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אקלר צרפתי
קינוח נהדר לסיים איתו את הארוחה, צילום: אנטולי מיכאלו
  • 1 להרתיח בסיר בישול מים, שמן, מלח וסוכר. להוסיף קמח בבת אחת תוך כדי ערבוב תמידי (כשהסיר על האש).
  • 2 להעביר את המסה לסיר מיקסר + גיטרה ולערבב עד לקירור מלא, תוך כדי ערבוב להבליע פנימה ביצים אחת אחת עד לקבלת מסה מעט נוזלית.
  • 3 להעביר את המסה לשק זילוף בעל צינטר חלק בגודל בינוני ולזלף על נייר אפייה זילוף בצורת אקלר באורך 10-14 ס"מ, להעביר לתבנית אפייה ולאפות בתנור בחום 180 מעלות כ- 20 דקות. לצנן.
  • 4 להכנת הקרם יש להקציף את כל מרכיבי הקרם בסיר מיקסר + מטרפה במהירות בינונית עד לקבלת קרם חלק ואוורירי, להעביר את הקרם לשק זילוף בעל צינטר חלק בקוטר קטן, ליצור בתחתית האקלר חריץ בעזרת הצינטר ולזלף את הקרם פנימה (ניתן לחוש כי האקלר נעשה כבד וזהו הסימן כי הוא מלא).
  • 5 לצנן את האקלר כחצי שעה במקפיא.
  • 6 להכנת הציפוי - את השוקולד הלבן יש להעביר להמסה בבן מארי (סיר עם מים רתוחים ומעל סיר עם השוקולד). כאשר השוקולד מומס יש להוסיף לתוכו את קלאסיק התפוז + צבע מאכל, תוך כדי ערבוב תמידי בבן מארי, עד לקבלת גלזורה חלקה.
  • 7 לטבול את פני האקלר בציפוי ולהניח על נייר פרגמנט, לחזור על פעולת הציפוי פעמיים, לפזר על הציפוי מעט גרידת תפוז.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • הצעות הגשה:
  • 1 להניח את האקלר על צלחת הגשה ולפזר על הצלחת פלחי פירות שהכני קודם + נגיעות ממחית האוכמניות.
  • 2 ניתן לשלב במנה כדור סורבה קוקוס או כל טעם אחר שמצוי בבית.

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד הלבן וקלאסיק התפוז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 31.7% 9% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב