דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 16 קציצות דגים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קציצות נסיכת הנילוס
קציצות דג הנסיכה
  • 1 משרים את נתחי הדג בקערה עם מים ולימון כשעה ומסננים מנוזלים.
  • 2 מכניסים למעבד מזון את הדג ומוציאים, מעבירים לקערה, מוסיפים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב.
  • 3 מחממים את השמן במחבת, יוצרים כדורים, משטחים מעט ומטגנים עד להשחמה משני הצדדים.
  • 4 מניחים בצלחת על נייר סופג.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 23.5% 55.7% 19%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב