דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 125 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד קקאו
  • 1 מחממים את התנור ל- 170 מעלות, משמנים תבנית קפיצית 24 עגולה ומניחים נייר אפייה משומן בתחתית, או תבנית 24 חלולה או 2 תבניות אינגליש חד-פעמיות משומנות (תבניות קפיציות - לעטוף את התבנית חיצונית ברדיד אלומיניום למניעת דליפה).
  • 2 מנפים לקערה את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה, מניחים בצד (רצוי לנפות פעמיים).
  • 3 מערבבים את השמנת והחלב בקערה ומניחים בצד.
  • 4 מקציפים במהירות גבוהה את הביצים והסוכר 2 דקות לקציפה בהירה, מוסיפים את השמן בזילוף תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת במרקם מיונז סמיך.
  • 5 במהירות איטית מוסיפים כשליש מתערובת הקמח ומערבבים.
  • 6 מוסיפים מחצית מכמות השמנת-חלב ומערבבים, מוסיפים עוד שליש מכמות תערובת הקמח ואת יתרת כמות השמנת-חלב ומערבבים במהירות איטית.
  • 7 מוסיפים את יתרת תערובת הקמח ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה, לא לערבב יתר על המידה, התערובת דלילה.
  • 8 יוצקים לתבנית, אופים כ- 45 דקות או עד לבדיקה עם קיסם שיצא עם מעט פירורים לחים.
  • 9 מוציאים ומצננים 10 דקות בתבנית על רשת, משחררים מהתבנית ומצננים לחלוטין.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 27.1% 8.7% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב