דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 168 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט עגבניות ומוצרלה
מוצרלה, עגבניות ובזיליקום בסלט אחד
  • 1 לשטוף את העגבניות ולחתוך לרבעים (ניתן להשתמש גם בעגבניות רגילות ולא בעגבניות שרי או בעגבניות תמר).
  • 2 לשטוף היטב את עלי הבזיליקום ולחתוך לחתיכות גסות (או קצוצות דק).
  • 3 להעביר לקערה את העגבניות החתוכות והבזיליקום, ולהוסיף את המוצרלה.
  • 4 להוסיף את שמן הזית, מיץ הלימון והתבלינים לפי הטעם, ולערבב היטב.
  • 5 מומלץ להגיש כחצי שעה לאחר ההכנה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ניתן להפחית במיץ הלימון אם לא אוהבים את הטעם החמצמץ ולשחק עם התבלינים והכמויות של כל המצרכים לפי הטעם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.6% 37.1% 27.1% 28.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.67 (0.78 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב