דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שוקולד עם קצף ללא גלוטן
קינוח נהדר לצליאקים
  • 1 טורפים בקערה את החלמונים וחצי כוס הסוכר.
  • 2 מוסיפים תוך טריפה את השמן. מוסיפים את החלב/משקה אורז וברנדי/יין.
  • 3 מנפים את הקמחים, אבקת הקקאו ואבקת האפייה, מוסיפים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 4 יוצקים לתבנית נייר חד פעמית מלבנית בינונית או תבנית בגודל דומה מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות כ- 5-7 דקות.
  • 6 מקציפים את החלבונים בקערת המערבל. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים בהדרגה את חצי כוס הסוכר ומקציפים לקצף תפוח וגמיש.
  • 7 מוציאים את התבנית ומורחים את הריבה.
  • 8 על הריבה מורחים את קצף הביצים ומחזירים לתנור לאפייה עד שפני העוגה מזהיבים, כ- 20 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להשתמש בתחליף סוכר ובריבה ללא סוכר. ניתן להוסיף חמאת בוטנים לריבה.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בינונית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 25.1% 6.8% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב