דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת לימון ריחנית מנוקדת בפרג
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערת המיקסר מקציפים את הביצים ומעבירים לקערה אחרת.
  • 3 בקערת המיקסר מניחים את החמאה והסוכר, ומקרימים היטב. מוסיפים את גרידת הלימון, מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הביצים, היוגורט, הקמח, הפרג, אבקת האפייה ולבסוף את מיץ הלימון.
  • 4 יוצקים את תערובת העוגה לתבנית האפייה ואופים בתנור החם למשך כ- 45 דקות.
  • 5 לאחר שהעוגה התקררה מכינים את הזיגוג - מערבבים היטב את אבקת הסוכר ומיץ הלימון עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
  • 6 מחלצים את העוגה מהתבנית, מוזגים מעל את הזיגוג ונותנים לו לזלוג לצדדים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 23.7% 7.7% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב