דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 20 פרוסות מ- 2 תבניות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד ללא גלוטן עם שלוש שכבות
עוגה נהדרת לאירוח ללא גלוטן
  • 1 מקציפים ביצים שלמות עם קורט מלח, סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 2 מוסיפים תוך הקצפה את השמן.
  • 3 מנפים את הקקאו, מוסיפים ומקציפים קלות לאיחוד.
  • 4 מוסיפים לסירוגין את משקה האורז והמים עם הקמחים ומאחדים לבלילה חלקה.
  • 5 יוצקים ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות או חד פעמיות מנייר.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות עד שהעוגות מוכנות למשך כ- 20-25 דקות.
  • 7 מוציאים מהתנור, מקררים ומחלקים את העוגות לאורכן ל- 3 חלקים.
  • 8 מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט לקצפת יציבה.
  • 9 שמים בכוס את החומרים להרטבת העוגה - מים רותחים בסוף, ומערבבים עד המסת הסוכר.
  • 10 את החלק התחתון מניחים בתבנית, מרטיבים כל חלק עם 2-3 כפות מהנוזל החם. מורחים כ- 2-3 כפות מהקצפת.
  • 11 מניחים על הקצפת את החלק השני של העוגה, מרטיבים ומורחים קצפת. מרטיבים את החלק השלישי, מניחים על הקצפת ומרטיבים שוב.
  • 12 לקצפת שנשארה אפשר להוסיף כף קקאו ולערבב, ואפשר להשאיר כך ולמרוח.
  • 13 מכסים את העוגות ושומרים במקרר.
  • 14 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק משומנות או חד פעמיות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 33.7% 8.6% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב