דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ גס את השקדים, אגוזים ופיסטוקים ולשים בקערה.
  • 2 להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.
  • 3 לשמן תבנית מאורכת, ליצוק את התערובת ולהדק היטב.
  • 4 לחמם תנור ל- 200 מעלות ולאפות כחצי שעה.
טיפ למתכון
לאחר האפיה, לקרר, לפרוס פרוסות דקות ולאפות בחום נמוך עד שמתקשה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ביחס לעוגות, כאן השומן היחידי מגיע מהפיצוחים שהם בעלי ערך תזונתי רב, ולכן נחשבת לעוגה בריאה יחסית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 20.1% 14.7% 63.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב