דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 205 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שיפטה עיראקי
קובה שיפטה עיראקית עם שעועית
  • 1 לערבב את כל מצרכי קציצות הבשר היטב ולהניח בצד לספיגת טעמים.
  • 2 לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד להזהבה, להוסיף את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, המים וכל התבלינים, לערבב, להוסיף את פלחי תפוחי האדמה ולהביא לרתיחה.
  • 3 להכין קציצות מתערובת הבשר שהכנו, להניח בסיר ולבשל כרבע שעה.
  • 4 להוסיף את האפונה ולהמשיך לבשל כרבע שעה נוספת.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש לצד אורז לבן חם מהסיר.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 13% 39.5% 42.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב